St. Augustine, Florida

St. Augustine, Florida
May 24, 2013

Luee

Luee
We adopted Luee from the Humane Society in 1996. He was 2 years old, but still a pup. He has slowed down a bit; his age is catching up to him. He is the best dog anyone could ever have. Luee had to be put to sleep on April 15, 2009. Rest in Peace Pup.

Christmas Eve 2012

Christmas Eve 2012

NINA HULA 7/28/2012

NINA HULA 7/28/2012

Jeff, Sam, Nina and Ian

Jeff, Sam, Nina and Ian
Ian's Graduation from Kindergarten

Luck Be A Lady

Luck Be A Lady

Little GQ 12/12

Little GQ 12/12

Christmas 2012

Christmas 2012

Joey and Elizabeth

Joey and Elizabeth

Nina June 2013

Nina June 2013

Thursday, November 15, 2012

FISHING IS BETTER THAN WORKING ANYTIME

HELLO GUYS AND DOLLS:

I WAS GLAD FINALLY TO VISIT MY SON, HIS WIFE AND MY TWO GREAT LITTLE GRANDCHILDREN ON SUNDAY.  MY GRAND DAUGHTER IS GROWING UP TOO FAST BUT ONE LOVELY LITTLE LADY.  WHAT CAN I SAY ABOUT MY GRANDSON "ALL BOY", THAT IS THE ONLY ANSWER.

MY SON AND I WENT FISHING IN SEVERAL LOCATIONS ON THE COAST AND HERE IS A PICTURE OF MY 4 TO 5 POUND RED FISH.  WHAT A FIGHT, MY SON HAD TO REEL IN THE FINAL FEW YARDS, WITH MY HEALTH I COULD NOT DO IT.  ALL I HAVE TO SAY IS THAT MARLIN FISHING IS OUT OF MY MIND FOREVER.

TO HONOR FOOD TODAY IS CLEAN OUT THE FRIG.  HOWEVER I MISSED "NATIONAL GUACAMOLE DAY."  TO ME THAT WAS A CALIFORNIA SPECIALTY, HOWEVER I HAD IT A WORK  A FEW TIMES AND LIKED IT.  RECENTLY I'VE HAD IT WITH MEXICAN FOOD, ALL I CAN SAY IS "LOVE IT."  DO ME A FAVOR IF YOU SPEAKIES HAVE NEVER GUACAMOLE TRY IT, PLEASE DO.

NOVEMBER IS "NATIONAL PEPPER MONTH."  FOR US JERSEY GUYS THE ONLY PEPPERS I GREW UP WITH WAS GREEN PEPPERS.  NOW I LOVE ALL KINDS, SWEET, HOT, SUPER HOT AND GREEK PEPPERS.  ENJOY TODAY.

HAVE A GREAT HUMP DAY AND I'LL SEE YOU SOON.
 
JOEY Z, SON AND RED FISH

No comments: