St. Augustine, Florida

St. Augustine, Florida
May 24, 2013

Luee

Luee
We adopted Luee from the Humane Society in 1996. He was 2 years old, but still a pup. He has slowed down a bit; his age is catching up to him. He is the best dog anyone could ever have. Luee had to be put to sleep on April 15, 2009. Rest in Peace Pup.

Christmas Eve 2012

Christmas Eve 2012

NINA HULA 7/28/2012

NINA HULA 7/28/2012

Jeff, Sam, Nina and Ian

Jeff, Sam, Nina and Ian
Ian's Graduation from Kindergarten

Luck Be A Lady

Luck Be A Lady

Little GQ 12/12

Little GQ 12/12

Christmas 2012

Christmas 2012

Joey and Elizabeth

Joey and Elizabeth

Nina June 2013

Nina June 2013

Thursday, December 27, 2012

HOPE YOU HAD A GREAT CHRISTMAS

HI GUYS AND DOLLS:

CHRISTMAS EVE AND CHRISTMAS ARE OVER FOR THIS YEAR.  I HOPE YOU ALL HAD A GREAT HOLIDAY AND LOOKING FORWARD TO THE NEW YEAR.  TIME HAS SURELY FLOWN BY.  ROE AND I JUST RETURNED FROM VISITING MY SON, DAUGHTER-IN-LAW AND OUR GRAND KIDS ON THE GULF COAST.  HAD A GREAT TIME AND REALLY ENJOYED BEING WITH THE KIDS WHO ARE GROWING UP FAST.  WE PLAYED ICE HOCKEY, MY SON AND I HELPED BUILD MY GRANDSON'S ANGRY BIRD'S FORT OR WHATEVER IT WAS SO HE COULD KNOCK IT DOWN.  IT WAS JUST A FUN CHRISTMAS WITH OUR FAMILY.

ON CHRISTMAS EVE MY SON JOEY AND DAUGHTER-IN-LAW ELIZABETH CAME OVER FOR A GREAT DINNER OF COD, CRAB LEGS, FRENCH FRIES AND FRIED SHRIMP.  WE PLAYED UNO AND MONOPOLY CARD GAMES.  I FELT SORRY MY SON; HAD TO WORK MIDNIGHT ON CHRISTMAS EVE AND CHRISTMAS NIGHT.  ROE AND I HAD A GREAT CHRISTMAS BUT I THINK WE'LL HAVE A RELAXING NEW YEAR CELEBRATION.  WITH MY HEART PROBLEMS I HAVE TO TAKE IT EASY, BUT I WANTED TO WRITE AND TELL YOU ABOUT OUR HOLIDAY CELEBRATIONS.

I HOPE YOU ALL HAD A GREAT ONE TOO.  I AM MAKING A LIST OF MORE COMMERCIALS ON TV THAT BUG ME AND WILL POST THEM SOON.  HAVE A GREAT DAY.

2 comments:

joey said...

We had a great time and look forward to doing it again next year!!! No biggie about working, i'm use to it.

JoeZ said...

THANKS JOEY TO YOU AND ELIZABETH.